In Nederland lopen diverse kuddes. Ze komen onder andere voor op de Veluwe en het natuurgebied De Maashorst.
Vereniging De Moeflon zet zich in voor de instandhouding van een duurzame en gezonde moeflon populatie.Onze leden werken samen met faunabeheerders, natuurorganisaties en terreinbeheerders.

ONZE MISSIE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim venia.

quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

ONZE VISIE

In Nederland lopen diverse kuddes. Ze komen onder andere voor op de Veluwe, het landgoed Ampsen in de Achterhoek, het natuurgebied De Maashorst en de Amsterdamse Waterleidingduinen.

ONZE MISSIE

ONZE VISIE

De Vereniging

De Moeflon

HERKENNEN

DE HOORNS

VERSPREIDING

INSTANDHOUDING

Artikel Volkskrant

Vereniging de Moeflon was breeduit in het nieuws. Onderstaand het artikel van de Volkskrant van 16-10-2019. Lees hier het artikel!

Lid worden?

Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een bevestiging toegestuurd, waarna
uw aanvraag wordt behandeld. Een lidmaatschap kost 50 euro per jaar,
inclusief een abonnement op de digitale nieuwsbrief.

Ja, ik vraag het lidmaatschap aan!

Met de invulling van dit formulier ga ik akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens.