Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële site bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, XYZ heeft meer dan 2000 mensen in dienst en doen allemaal fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!

Rolf Oosterbaan
penningmeester@verenigingdemoeflon.nl

• Gepensioneerd voormalig directeur NUSO speelruimte Nederland
• Voorzitter bestuur Stichting Gemeenschapshuis Purmerend
• Adviseur Odensehuis Den Helder
• Penningmeester Vereniging van Vrijwilligers van De Hoge Veluwe

Leida van den Brink-Honders
Vice Voorzitter
vicevoorzitter@verenigingdemoeflon.nl

• Vice voorzitter bestuur Vereniging van Vrijwilligers van De Hoge Veluwe
• Activiteiten boswachter Natuurmonumenten
• Gids Apenheul
• Voorzitter E.H.B.O vereniging Hoenderloo
• Gastgezin voor therapiehond Zazou, Hulphond Nederland

Mr. Cees Krijger
voorzitter@verenigingdemoeflon.nl

• Voorzitter bestuur Vereniging van Vrijwilligers van de Hoge Veluwe.
• Erfrechtelijk bewindvoerder
• Directeur Herweijer-Swank B.V.
• Vrijwillig boswachter Achterhoek NM